18.07.2016

Тренінг за програмою "Активні Громадяни".

Завжди ,як розпочинаєш рух- відкривається шлях з безліччю стежками. І треба просто йти..йти вперед.

Потрапила на тренінг  за програмою "Активні Громадяни" за підтримки Британської Ради та Прес-клубу реформ в м.Кропивницький (у нашого міста вже декілька днів нове ім'я:)

 Окрема вдячність пані Вікторії Талашкевич за знайомством з новим простором можливостей , як для мене особисто так і взагалі.
 Гарно, цікаво, інтенсивно, смачненько,весело, відкрито, незалежно, інформаційно, позитивно.
 Спілкування першого дня. Кожен може відкрити для тебе щось нове..і  нові ідеї, нові думи.
 Картування довело, що в будь-якій  місцині є свої плюси і мінуси, різноманітні моменти  над якими треба працювати і те ,що потребує негайних дій..-так як і ми - безмежний простір власних можливостей і постійних вдосконалень..










 Дякую, всім за можливість познайомитися, поспілкуватися, можливо когось надихнути, подарувати посмішки, черговий раз відкрити і показати себе. Мені дуже приємно, що в нашому місті є світле майбутнє, бо є такі люди.
***
Мені подарували крила - дуже цінні і потрібні, тим паче від такої людини. Хоча я була і трохи з крилами, як виявилось (Дякую ,Валеріє за брошку-ангелика):)
Я модерувала  проект, напевно, щоб  більше пізнати власного брата і підтримати його..тому то ,все виглядало так. Навіть котик вирішив зробити "цікавий" момент переді мною:)
І в мене єдиної сертифікат одразу потрапив до моїх рук.
Дякую всім!



5 комментариев: